bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Nieuwsbrief 27-01-2020

Meester Niels

Beste ouders/verzorgers,

 

Dit schrijven zal niet direct elke ouder/verzorger op school aangaan, maar we willen het wel met u delen, zodat u weet wat er op school speelt.

 

Meester Niels uit groep 6 moet noodgedwongen, waarschijnlijk de komende maanden, rust houden ivm met verklevingen in de schouder. Hij is nog te jong om te opereren en heeft de afgelopen maanden teveel van zijn  reservers gesnoept. Absolute rust met gedoseerde fysiotherapie moet hem er weer op de been helpen. Wij wensen Niels veel sterkte.

 

Dan moet een school in de oplossingsmodus met de beperkte middelen die er zijn qua inval.

 

Het volgende is bedacht:

Juf Karin van Rijn zet de ict op een laag pitje en gaat maandag, dinsdag en vrijdag voor groep 6. Op woensdag en donderdag staat juf Krista voor de groep. We hebben bewust gekozen voor niet meer dan twee leerkrachten voor de groep. Dat geeft rust.

Fijn is, dat juf Joëlle die affiniteit heeft met ict Karin wil helpen met de meest noodzakelijke zaken op computergebied.

 

Nico, die op woensdag voor groep 6 staat, gaat op vrijdag om de week het ouderschapsverlof invullen van juf Melissa in groep 8 in plaats van juf Karin.

 

Juf Suzanne van 1/2b gaat alle woensdagen werken voor haar groep en juf Denise gaat op woensdag naar groep 4, waar eerste juf Krista stond.

 

Door deze veranderingen hebben we alleen nog juf Irene voor de ziektevervangingen op maandag en Nico kan af toe nog invallen voor ziekte. De reserves zijn op. Dat zal dus in geval van ziekte of ander ongerief betekenen, dat er klassen naar huis moeten. We draaien nu in reservetijd.

 

Als Niels terugkomt zal alles wat hierboven staat weer teruggedraaid worden. 

 

 

Vriendelijke groeten,

Namens het team,

Nico Arkesteijn

   
De Regenboog

Aalbersestraat 47
2672 DR Naaldwijk
0174-622870
info@regenboog.wsko.nl

Bezoek website

 
Copyright © 2018 Regenboog.wsko.nl
Online versie | Afmelden